ФОТО: Еве колку народ се собра вечерва пред Владата!

Вечерва со почеток од 19:00 часот нов протест пред Владата на Република со порака Ултиматум – НЕ благодарам.

Во текот на целиот ден преку социјалните мрежи се повикуваа граѓаните, уште помасовно и погласно да го искажат својот револт против францускиот предлог со кој се прифаќаат сите бугарските услови.

Како што можете да забележите и на фотографијата – ова е народ!

Type at least 1 character to search