--:--
--:--
  • cover
    Радио Лав

Радио ЛАВ

ЗА НАС

Радио Лав Охрид постои од 14 о2 1999 година. Од 2003 година Радио Лав активно покрај фрекфенцијата 91,5 се пренесуваше и преку интернет врските кое што и до ден денешен продолжува понатака. Радио Лав е врската помеѓу Македонија и Македонската дијаспора низ целиот свет.

Наша ЦЕЛ:

Целта на Радио Лав од самото оснивање е преку својата програма со документарните емисии ја промовира Македонската традиција и култура. Преку својата 24 часовна програма, 7 дена во неделата, преку контакт емисиите Радио Лав воспостави врска и контакти со сите македонски низ целиот свет. Промоција и негување на македонскката култура преку македонската песна, поттикнување на младата популација да ја сочуваат македонската култура и македонската традиција.

Најново од Soundcloud:

SRKP: The modern graphic design

As designers, it can somimes be a chall to come up with an initial ieabe a challenge up with an for a concept ...

SRKP:The best techniques to use

As designers, it can somimes be a chall to come up with an initial ieabe a challenge up with an for a concept ...

Актуелно

Type at least 1 character to search