РАДИО ЛАВ

ВО МАКЕДОНСКИОТ МЕДИУМСКИ ЕТЕР

Епизодата продолжува!

За нас:

Радио Лав Охрид постои од 14 о2 1999 година. Од 2003 година Радио Лав активно покрај фрекфенцијата 91,5 се пренесуваше и преку интернет врските кое што и до ден денешен продолжува понатака. Радио Лав е врската помеѓу Македонија и Македонската дијаспора низ целиот свет.

Наша цел:

Целта на Радио Лав од самото оснивање е преку својата програма со документарните емисии ја промовира Македонската традиција и култура. Преку својата 24 часовна програма, 7 дена во неделата, преку контакт емисиите Радио Лав воспостави врска и контакти со сите македонски низ целиот свет. Промоција и негување на македонскката култура преку македонската песна, поттикнување на младата популација да ја сочуваат македонската култура и македонската традиција.

a

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient

Marc Larsson Developer
a

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient

Loren Spears Designer
a

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus et magnis dis parturient

Eva Smith Creative director

Поддршка на Радио ЛАВ

Type at least 1 character to search